A sofőr életét vesztette, amikor autója fának csapódott Szentes határában

A személyautó vezetője életét vesztette,...

A személyautó vezetője életét vesztette, amikor a kocsi fának csapódott, majd felborult Szentes határában, a 4516-os úton.

Helyszíni beszámolók szerint Nagytőke felé haladt az autó, amikor egy balra ívelő kanyarban kisodródott, ahol egy fának csapódott, majd egy vízelvezető csatornán átrepülve, a szántóföldön fejtetőre borulva állt meg. A kocsiban egyedül ülő férfi súlyos sérülésekkel, mozdulatlan állapotban volt, amikor egy arra járó autós megtalálta. Azonnal odarohant segíteni, de látta, hogy a járműben ülő férfi nagyon komolyan  megsérült. Azonnal értesítette a 112-t, és nemsokára kiértek a mentők, tűzoltók és a rendőrök, de a sofőr sérülései olyan súlyosak volt, hogy életét már a mentők sem tudták megmenteni.

A helyszínre elsőként odaérkező autós még elmondta, hogy döbbenten látta, hogy az arra járó sofőrök közül senki nem állt meg, hogy segítséget nyújtson. A szerencsétlenül járt embert a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útzár volt érvényben. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával még tovább vizsgálja.


Posted: 2023-03-16 13:50:20

Tovább olvasom a következő oldalon >> hiros.hu
Nyomtatás