MŰVÉSZETTEL, SZERETETTEL – Jótékonysági kiállítást rendez a Kecskeméti Médiacentrum

Ahogyan minden évben, úgy idén is jótékonysági...

Ahogyan minden évben, úgy idén is jótékonysági programmal készül a Kecskeméti Médiacentrum advent idejére. Ezúttal kettős célt tűztünk ki magunk elé: egyrészt kiállítási lehetőséget kínálunk a feltörekvő képzőművészek számára, másrészt szeretnénk támogatni a Covid miatt árván maradt gyerekeket. Éppen ezért egy jótékonysági kiállítást szervezünk, amelyre fiatal, helyi alkotók munkáit várjuk. Hogy együtt segíthessünk: művészettel és szeretettel.

A Kecskeméti Médiacentrum mindig is szívügyének tekintette a rászorulók támogatását. Számos játékgyűjtő akciót szerveztük, gyűjtöttünk adományokat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára, az elmúlt években pedig a Kecskeméti Áldozatsegítő Központ látókörébe került bántalmazott, bajba került személyeket, családokat segítettük, igényeiket felmérve.

Idén egy különleges eseménnyel összefűzve folytatjuk hagyományunkat. Fiatal helyi alkotók munkáiból állítunk össze kiállítást. Az itt bemutatott alkotások a megnyitó után egy hétig megtekinthetők lesznek a Szabadság tér 2. szám alatt (régi Pagony), illetve a Hírös.hu online galériájában. A kiállított műveket bárki megvásárolhatja támogatóként.

A rendezvény teljes bevételét a koronavírus miatt árván maradt kecskeméti gyerekeknek ajánljuk fel a Városi Szociális Közalapítvány közreműködésével.

A kiállításra olyan műveket várunk, amelyeket kecskeméti vagy városunkban tanuló alkotók ajánlanak fel erre a jótékony célra, így nem okoz számukra problémát, ha nem kapják vissza képeiket.

Egy alkotótól maximum 5 db képet várunk, falra felfüggeszthető formában, keretezve és/vagy paszpartuval ellátva vagy keményebb print formájában.

Részletes információ e-mailen kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36-20/228-3800 számon.


Posted: 2023-11-17 16:11:22

Tovább olvasom a következő oldalon >> hiros.hu
Nyomtatás